HalloweenSnart är det dags att pynta rumpan,, ska ni klä ut eran till något speciellt?

Holly Madison

Liten men fin rumpa,,,eller vad säger ni? skala 1-10??


Dagens rumpa

Idag är det Jordan som visar upp sin rumpa,, hade det inte varit gott att få klämma lite pån?
rumpor

Rumpor blir mycket snyggare e högklackat...bara så ni vet om ni inte redan visste..porr! Ja nu är det fredag igen....betyder ju att man får ta på en valfri rumpa...och ta hem en annan rumpa och skaka på sin egna rumpa rumpbra dag

Dagens rumpa

http://cdn.holytaco.com/www/wp-content/uploads/2008/05/natacha_peyre3.jpg

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

natacha_peyre.jpg image by ssmoney

Natacha Peyre, liten och söt rumpa med fin form skulle jag säga, men vad får den från skala 1-10?


Vältränad rumpa

Har svårt att bedömma denna rumpa, är det snyggt när det är så sjukt vältränat? eller är det bara äckligt?

Tycker i vissa stunder att det ser snyggt ut men ändå manligt på något sätt.. hmm


Gummirumpa

En härlig gummirumpa ;)

Måste berömma er, ni är väldigt bra på att gissa rumpor ;)


Modell/Svensson

 

Tror nog trosorna säljer bättre på modellrumporna :O


Vems rumpa?

Vems rumpa kan detta vara då?


Världens hårigaste rumpa

Guiness rekordbok utsåg i förra veckan efter en rafflande hårig final i jakten på världens hårigaste rumpa. Rumpan tillhör en Italiensk man från Palermo i södra Italien som heter Enzo Salvatore.

Tydligen översvämmas han av brev från kvinnor som älskar hans bakdel, ca 200-300 brev i veckan,, haha ja va säger ni hiss eller diss?Enzo Salvatore från Palermo har världens hårigaste rumpa.


Dagens rumpa

http://kraran.com/wp-content/uploads/2010/05/kylie-minogue-butt-bottom.jpg

 

http://www.diet-weight-lose.com/celebrity/celebrity-picture/kylie-minogue-ass.jpg

Idag är det Kylie Minogue, förstår inte varför ingen nämnt något om hennes goa rumpa tidigare ;)

Skala 1-10?


Rumpforum

"Slicka sin kille i rumpan??

Tjena!

Min kille älskar att bli slickad i rumpan. Men jag tycker inte så mycket om det själv, att göra det på honom alltså.. Även om han är nyduschad så doftar det ju lite rumpa.. haha, ja ni fattar hur jag menar va? Jag älskar ju honom och vill verkligen göra det som han går igång på, men jag är lite tveksam.. Man vet ju också att där kommer det bajs ut, och det gör mig lite äcklad.. jag kan även erkänna att jag gillar inte analsex så mycket.. är det vanligt att killar vill bli slickade där bak?? Har ni gjort det?? Är jag för känslig?"

(taget från forum för dom som inte fattar de)

Gör ni sånt? eller gillar ni att få?

 

 


Rumpforum

"Jag vet inte om detta är vanligt eller ovanligt, men jag har en massa hår i rumpan. Och jag talar inte om några fjun som knappt syns, utan det är faktiskt nästan som mushår och väldigt mycket. Min pojkvän verkar inte störa sig på detta, men jag själv har svårt att känna mig bekväm med detta. Det är såpass mycket att jag ibland undrar om det syns fast jag bara står rakt...


Vad göra? Tacksam för tips!"

(taget från forum)

Ja du kanske ska raka dig? eller vad tycker ni? har ni några bra tips?

Stor rumpa=bra!

Var stolt över din rumpa – den kan rädda ditt liv. En ny studie visar nämligen att kvinnor med stor rumpa har mindre risk att utveckla hjärtsjukdom och diabetes.

Sångerskan Beyoncé är känd för sin kurviga bakdel.

Sångerskan Beyoncé är känd för sin kurviga bakdel.

Fettet runt baken och låren minskar effekten av skadliga proteiner som gör att blodkärlen täpps igen – och producerar dessutom ett hormon som ökar ämnesomsättningen och minskar blodsockernivåerna, skriver Daily Mail.

- Fettet kring våra lår och höfter skiljer sig från fettet runt magen. Det är ”bra” fett och ”dåligt” fett – precis som det finns bra och dåligt kolesterol, säger Konstantinos Manolopoulos, som lett studien vid universitetet i Oxford.
- Man kan därför säga att kändisar med större bakdelar, som Beyoncé och Jennifer Lopez, är bättre förebilder för kvinnor än magra supermodeller, fortsätter han.

Det är sedan länge känt att fördelningen av kroppsfett spelar en viktig roll vid exempelvis hjärtsjukdomar


NU KÄNNS DET BRA MED TANKE PÅ ATT MAN HAR EN KRUVIG GO RUMPA ;D

Idolrumpan

Laila Bagges rumpa i TV

Laila Bagge för er som glömt eller er som inte såg när hon flashade sin rumpa i tv.. vilket gjorde att pressen kunde leva på det i månader efteråt haha


Så får du fast rumpa

Så får du en fast rumpa snabbt

Baddräktssäsongen är här.
Och med den kroppsfixeringen.
48 procent av kvinnorna är missnöjda med sin rumpa enligt en undersökning.
Men glöm sista-minuten-bantning.
Satsa på rätt träning i stället - och släpp rumpan lös!
- Ja, sluta gömma och skämmas över den, säger artisten och fitnesskonsulten Blossom Tainton Lindquist.

 

Det är tidningen Marie Claire som har bett sina läsare att avslöja sanningen om kvinnors syn på sin kropp. Kvinnorna fick bland annat svara på frågan hur de rangordnar sina kroppsdelar. Och många kvinnor gillar inte vad de ser i spegeln. Allra minst nöjda är de med sin bakdel. Nästan hälften svarade att de tyckte sämst om sin rumpa. Som god tvåa kom brösten. Många hoppar på en bantningskur och hoppas att bikinibrallorna ska sitta lite bättre efter några veckor. Men träningsexperternas råd är att skippa panikbantningen och satsa på rätt träning istället.

Stärker kroppen

Träning stärker hela kroppen, ger bra balans, bättre kondis och förbränner fett. - Att banta känns väldigt omodernt, men att träna specifika kroppsdelar för att uppnå ett visst resultat är något nytt. Man kan träna vissa partier på kroppen väldigt specifikt. Om du tränar baken blir den större och fastare, säger Carl Askling, doktorand på Idrottshögskolan. Blossom Tainton Lindquist har tre favoritrörelser för rumpan - utfallssteg, knäböj och höftlyft. - Det är naturliga rörelser för kroppen. Man behöver inga vikter, jobbar dynamiskt och får automatiskt stretch och stabilitet.

Sträck på dig!

Hållningen är viktig för rumpan - så sträck på dig. - Det är många som skjuter fram höfterna, och får en väggrumpa. De som fryser om fingrar och tår fryser ofta om rumpan också. Blodet når inte ut. Så massera din bakdel. - Stretcha rumpan. Knåda den. Smörj in den. Få i gång blodcirkulationen helt enkelt.


Dagens rumpa

 

Jessica Alba skala 1-10?

Gillar ni?

Gillar ni att få lite spank på rumpen?


Störst vs Minst

Kör en störst vs minst rumpa nu börjar med minst ;)
äre saaant?

Idag har jag beskådat tusentals rumpor stora som små snygga som fula...såg en jättefin dock mmm mm m! Vad är det första ni tittar på hos en ny person? Jag tittar på rumpan oftast faktiskt och hur personen går... ;-)

idag säger rumpan

Idag är det fredag vilket beetyder att det kommer att skakas på många rumpor...antagligen taffsas en del också..klä upp den i ett tight fodral om du är kvinna men är du man välj ett par jeans som sitter snyggt på din rumpa...kvinnor älskar snygga rumpor ;-) Min rumpa är i ett skinnfodral idag...man skulle kunna säga att jag har lite extra skinn på rumpan...kaxigt? Om de e Nyp i rumpan på er<3

Dagens rumpa

Idag är dagens rumpa Kim Kardashian utan snack om saken, sugen? ;)Vad får hon på en skala 1-10?

Alla som gillar

RUMPOR stora, små, runda, fyrkantiga, hårda och mjuka ja ni som gillar rumpor trycker på gilla knappen i vänster hörne på bloggen. Det visar att du är en riktigt rumpgillare du ;)

Haha.. mm tänk dig den med schmööör påå


Vems rumpa?

Vems rumpa kan det vara? gissa på ,, är det min kanske?


Rump contest

mja dom två första brudarna gjorde mig rädd,,, men den tredje var ju rätt duktig,,, vad tycker ni?

Här har vi fina bilder på perfekta rumpor enligt mig !

 

 


Rumpforum

hitta detta på ett forum sorligt, men ändå känner jag med honom

"Det bästa med skolan är alla fina rumpor som man ser! När man sitter i korridoren, och kollar på alla tjejer som går förbi med sina tajta jeans och fina rövar, mums [wink]

Händer ibland att när jag ser en riktigt fin röv, så följer jag efter tjejen någon meter bakom bara för att kolla på hennes röv och låtsas som om jag ska på lektioneller något. Någon annan som har testat det? Har jag problem? [sad]"

Har han ett problem eller är han bara jävligt smart?

Rumpfakta

Stjärten är den del av kroppen som hos ryggradsdjur är belägen bakom bäckengördeln och analöppningen. Denna region är utgångspunkt för svansen bland ryggradsdjur som har en sådan. Bland människor som passerat puberteten, har kvinnor i regel mer underhudsfett kring höfterna och stjärten än män. Människor och andra djur använder stjärten för att sitta på.

'

 

Den kvinnliga rumpanDen manliga rumpan


Vi kan väll dra som slutsats att kvinnor har en mer attraktiv bakdel,,eller?

dagens outfit

Ifdag klär jag upp min rumpa i ett par låga jeans shorts...otroligt tight röv är det bästa som finns ;-) ska försöka få upp bild på det senarre

Dagens rumpa

Brianna frost sexy !


Inlägg för rumpan

Ännu ett tips för er som inte har en rumpa,, som är platta som marken....finns en sån här käck sak, med vadderade inlägg man drar på sig och vips så har du en fin rumpa.. finns även med silikon... vilket man även kan operera in ju ;)
Träna rumpan

Tips på att träna sin rumpa riktigt fin

1. gå i trappor, upp då inte ner

2. benlyft som hon på bilden.

3. Göra höga hopp, alltså gå ner i markhöjd och hoppa upp

4. Gå promenader i hög hastighet

5. Ät choklad

6. Sitt i 90grader mot en vägg
Push up för rumpan

alla er som har hängig rumpa,, eller bara en platt, här finns en push up bh för er,, själv behöver jag inte det,,min putar för kung å fosterland..föddes ju änna sånGud vilket bra tips :D

En låt som är tillägnad till alla rumpor :D

Rumpgoa låtar :D

Sean Banan – Skaka Rumpa

Parry Gripp – Up Butt Coconut - Extended Dance Remix

Pheek – Where's The Butt - Sexy lol mix


Och lite rumpor att titta på medan ni lyssnar


Rumpan ska ta över världen

Hej, detta är en blogg om mitt liv som rumpa...den kommer att handla om mode och min vardag som...rumpa...

Hoppas snart på att få igång en design till bloggen, ska plåtas nu i veckan så lär bli en snygg header då.. så håll er på bloggen så ni inte missar några rumpäventyr !

här kommer en bild på en snygg rumpa


RSS 2.0